svištíme s větrem o závod

ROK 2014

Výroční zpráva Divočáků za rok 2014

Když se člověk ohlédne a pořádně se zamyslí nad činností Divočáků, tak i laik si musí říci, že jdeme správným směrem a ukazujeme světu, jak se to má dělat a jak nakládat s volným časem, kulturně a společensky se vzdělávat.                                                                                                                                                                                       V roce 2014 bylo uspořádáno celkem 39 společných výletů, z toho bylo 10 víkendových a jeden desetidenní. Zúčastnili jsme se také šesti spanilých a poznávacích jízd a čtyřech rychlostních závodů. Pořádaly jsme také tradiční druhý ročník Vejprnických soutěží zručnosti (tzv. memoriál Zdenka Krkovičky).                                                               Bohužel i v letošním roce se nám nevyhnuly pády a karamboly. Nejhorší pád měla Ivet,když v Žilině na mokré vozovce se jí kousla přední brzda a kotoulem plavmo přes řidítka utrpěla frakturu nosu a mnohé pohmožděniny, ale i přes takovéhle nepříjemnosti se ladně přenesla a pokračovala dále jízdou Slovenskem.Přestavěli a zvelebili jsme také naší klubovnu, nainstalovali kulečníkový stůl, kde trávíme mnohé zimní večery při sklence dobrého moku.Také se zrekonstruovalo mnoho dalších strojů pro naše nové přátele a Divočáky p. Fialíka,p. Papriku a pí. Maru z Rybnického spolku Divočáků.Pořádaly se také různé akce a soutěže, ve kterých se také horlivě bojovalo např.

Další aktivity

Stolní tenis 1.místo – Hani a Špičník